×

5 ilusat Furgneri kliendi kodu

5 ilusat Furgneri kliendi kodu

Kodu peab meeldima eelkõige iseendale, kuid alati on hea piiluda, kuidas keegi teine on sisustanud ja millist mööblit kasutanud. Loodame, et leiate siit häid ideid ka oma kodu kujundamiseks.

1. #KLIENDIKODU | WIMBE SÖÖGILAUD

Sisekujunduses on esile kerkinud naturaalsed

materjalid ja värvitoonid, mis peegeldub hästi ka Katrini kodus.

Katrin on söögituppa valinud ajatu ja minimalistliku disainiga Rowico Wimbe söögilaua, mille ümber loovad isikupära Marckeric Carina söögilaua toolid

Aitäh Katrin, et inspireerisid meid ilusa sisekujundusega.

Wimbe söögilaud

2. #KLIENDIKODU | DIIVAN LENTE

Ühe ilusa ja maitseka elutoa pilgupüüdjaks on valitud Furgneri nurgadiivan Lente, mis koos hoolikalt valitud detailidega muudab ruumi täiuslikuks.

Aitäh Sulle Priit!

Diivan Lente

3. #KLIENDIKODU | JUGEND TV-ALUS

Erinevate materjalide ja värvide kasutus mööbliesemel lisab mänguruumi kogu sisekujundusele! Kliendi kodus on Woodmani Jugend tv-alus.

Aitäh @h6bemetsakodu!

Tv-alus Jugend

4. #KLIENDIKODU |  KIRJUTUSLAUD RAYBURN

Kui eraldi töötoa jaoks ruumi ei ole, siis võid kirjutuslauale koha leida kasvõi söögitoas. Nutika ja stiilse lahenduse autor on sisekujundaja Aet Sander, kes on valinud kliendi koju minimalistliku disainiga Woodman Rayburn kirjutuslaua, mis koos punase tooli ja musta põrandalambiga moodustavad perfektse kombo. 

Foto: Juta Kübarsepp

Kirjutuslaud Rayburn

5. #KLIENDIKODU | DIIVANILAUD VILA

Musta värvi mööbliesemed mõjuvad kodus alati elegantselt ja neid on lihtne sobitada muu sisekujundusega. Furgneri klient on valinud elutuppa Rowico Vila söögilaua.

Aitäh Sulle C.Niitla!

Diivanilaud Vila

close

Wishlist