×

7 Ideed, mis loovad kodus jõulumeeleolu!

7 Ideed, mis loovad kodus jõulumeeleolu!

Käes on aasta kõige ilusam ja säravam aeg! Nautige kodus olemise aega ja looge omale jõulumeeleolu kodus leiduvate jõuluaksessuaaridega või hoopis stiilse mööblivaliku abil. Miks mitte teha oma kodule kingitus jõuludeks ja soetada uus söögilaud, toolid, vaip või mõni muu mööblieese. Teinekord piisab vaid ühest uuest sisustuselemendist, et kodu saaks uue ja värske ilme!

1 #SISUSTUSIDEE – KAUNISTA LIHTSATE VAHENDITEGA!

Kodu kaunistamiseks ei pea alati palju kulutama. Jõulumeeleolu tekitamiseks piisab ka ehedast küünlaleegist ja olemasolevatest jõuluehetest, mida saab edukalt kasutada näiteks kapi, laua või riiuli dekoreermisel. Hele mööbel annab rohkem võimalusi kodus värvikate dekoratsioonide ja teiste säravate sisustuselementidega mängimiseks.

2 #SISUSTUSIDEE – ROHELINE VÄRV MÕJUB EFEKTSELT!

Sel aastal on meil kõigil kodused jõulud. Korralda üks meeldejääv õhtusöök oma perele või sõpradele ja kaunista söögilaud lihtsate vahenditega. Näiteks võid kasutada selleks värskeid kuuseoksi, mis toovad tuppa ka mõnusa jõululõhna. Lisaks mõjub roheline värv alati efektselt – seda nii dekoratsioonidel kui ka mööblil!

ROWICO - SIENA TOOL SAMET

3 #SISUSTUSIDEE – VAIP LOOB PIDULIKU ÕHUSTIKU!

Vaibal on imeline võime muuta kodu hubasemaks ja siduda kogu sisekujundus ühtseks tervikuks. Pildil olev valge geomeetrilise mustriga vaip annab toale ilusa kontrasti ja sobib ideaalselt kaunistama ka sinu söögituba, luues seal piduliku õhustiku!

LORENA CANALS - BERBER SOUL VAIP

4 #SISUSTUSIDEE – MUST JA KULDNE ON ALATI ELEGANTSED!

Pühade ajal on  eriti olulise tähtsusega söögilaud, kuhu kogunevad jõuluõhtusööki nautima pere ja sõbrad. Tumedat värvi söögilaud on alati elegante ja lauda kattes mõjuvad sellel eriti glamuurselt kuldsed küünlajalad, söögiriistad ja muud dekoratsioonid. Pea meeles, et vähem on rohkem!

ROWICO - DENWO SÖÖGILAUD

5 #SISUSTUSIDEE – VAIP PANEB SISEKUJUNDUSE SÄRAMA!

Vaip võib olla tõeline pilgupüüdja, mis annab Sinu kodu sisekujundusele särava ja luksusliku üldmulje. Ideaalis võiks kodus leiduda vähemalt kaks vaipa, mida kasutada erinevatel aastaaegadel ja sündmustel.

LORENA CANALS - GOLDEN COFFEE VAIP

6 #SISUSTUSIDEE – LIHTSUSES PEITUB ILU!

Naturaalsed materjalid ja mahedad puidukarva värvitoonid sobivad jõuludega ideaalselt ja muudavad kodu hubasemaks! Kui Sinu kodus on puidust mööbel, siis jõuludekoratsioonid võiksid olla pigem vaoshoitud ja minimalistlikud. Näiteks sobib hästi puidust söögilauale valge laudlina, kuldsed küünlad ja alati võib särtsu juurde lisada mõne punase või rohelise väikese detailiga.

WOODMAN - MORA SÖÖGILAUD HERRINGBONE PRINT

ROWICO - CETA TOOL 

7 #SISUSTUSIDEE – SAMET ON PIDULIK JA LUKSUSLIK

Samet on selle hooaja üks trendikamaid ja populaarsemaid tekstiile ning mõjub sisekujunduses pidulikult aastaringselt. Lisaks luksuslikule välimusele on sametkattega toolitel ka mugav istuda. Kui muu sisekujundus on pigem tagasihoidlik, siis miks mitte kasutada tõeliste pilgupüüdjatena punaseid toole?

ROWICO - SIENA TOOL SAMET

close

Wishlist