×

Lauren ja Tanel räägivad sisekujundusest

Lauren ja Tanel räägivad sisekujundusest

Lauren: „Oleme Taneliga kuldse kesktee inimesed – kaasame abi, kuid teeme ka ise“

Lauren ja Tanel on oma hubase kodu loomiseks erinevaid stiile kombineerinud. Nad hindavad toone ja mööblit, mis muudavad kodu mõnusaks ning turvaliseks paigaks, kus on alati hea olla.

Milline on teie lemmik kodustiil ja miks? 

Sisekujunduse puhul on huvitav eripära see, et täiesti erinevad stiilid võivad erinevates kontekstides ülimalt meeldida. Tegelikult ma ei surukski ennast kuskile ühe stiili raamidesse! 

Kodu peab tekitama kindlustunde ja andma energiat. Seal peab olema mõnus ja turvaline. Kui nende märksõnadega saab kodu iseloomustada, siis on see meie jaoks õige, olenemata sellest, kas kujundus on rohkem modernne või hoopis boho hõnguga. 

Küll aga iseloomustab meie praeguse kodu stiili hubasus ja neutraalsed, rahulikud toonid.

Furgneri diivan Brandon

Kas oma kodu sisustamisel olete kaasanud sisekujundaja või olete kujundanud selle ise?

Praeguses kodus oli ostes juba suurem osa sisekujundusest tehtud, kuid edasised kohendused oleme ise otsustanud ja ellu viinud. Ju siis võib öelda, et oleme kuldse kesktee inimesed – kaasame abi, kuid teeme ka ise.

Furgneri mooduldiivan Paolo

Kuidas iseloomustate oma kodu sisekujundust ja mis teile selle juures kõige enam meeldib? 

Meie praegune kodu on helge ja rahulik. Siin viibides on mõnus zen-tunne. Elutuba on väga valgusküllane. Sisekujunduses domineerivad maalähedased toonid: beež, elevandiluu valge, hele puit. Detailidena oleme sisse toonud kuldseid elemente, näiteks segistid ja ukselingid. Need aitavad luua tasakaalu ja lisada veidi rohkem elegantsust.

Furgneri diivan Brrandon

Lauren, kui peaksid sisustama uut kodu, siis kuidas seda kirjeldaksid? Mis erineks praeguse kodu sisekujundusest?

Uues kodus sooviks näha veidi enam sisseehitatud kapipinda, et rohkem asju silma alt ära paigutada ja seeläbi visuaalset müra vähendada. Minu unistus on köögisaar, et söögitegemine saaks olla ka seltskondlik tegevus, eriti kui sõbrad ja pere külla kutsuda. Kindlasti on oluline, et uues kodus oleks mõnus ja suur diivan, kuhu kõik koos mõnusalt mahuksime. Uue diivani valiksin teises toonis kui meie praegune diivan, tõenäoliselt beežika.

Mis on teie arvates kodus kõige olulisem mööbliese?

Diivan! Elutoas veedetakse suurem osa ajast, seega peab diivan olema mõnus ja mugav. Uude kodusse valiksin kindlasti Furgneri nurgadiivani Box toonis Natural.

Furgneri diivan Box

Mis on teie arvates mööbli valimisel kõige keerulisem?

Lõpptulemuse visualiseerimine! Et mitu eri eset, mis eraldi väga meeldivad, ikka lõpuks ühes toas koos ka hästi kokku sobiksid, näiteks sobiksid ruumi ka suuruse poolest. 

Furgneri diivan Brandon

close

Wishlist