×

TOP diivanid Furgneris

TOP diivanid Furgneris

Tõenäoliselt on uue diivani ostmine üks olulisemaid investeeringuid, mille sa oma kodu jaoks teed. Seetõttu võta aega selle planeerimiseks. Mõtle läbi, millisel eesmärgil uut diivanit vajad. Meie valikust leiad erineva suuruse, kuju ja stiiliga diivanid, mis valmivad käsitööna Eestis. Lisaks saad sobiva kanga ja värvitooni ise valida. Tutvu erinevate diivanite mudelitega e-poes ja proovi järele Furgneri salongis: Sakala 7. Siin blogis oleme välja toonud Furgneri kõige populaarsemad diivanid, mis on sisekujundajate ja klientide poolt enim ostetud ja kiidetud.

1. Diivan Box x Kalaranna kodu

Mahedates toonides kodu Kalaranna kvartalis, mis on ilus peegeldus 2023.aasta valitsevatest sisustustrendidest. Kliendi kodus on 3-kohaline diivan Box + tumba.

Sisekujundus: @halonalebell, foto: @helismahmastol 

Vaata lähemalt

2. Nurgadiivan Lente x kliendi kodu

Kliendi kodus on Furgneri nurgadiivan Lente, mille kvaliteetne ja luksuslik kodumaine disain jätab mänguruumi nii suuruse, kuju kui värvi valikul. Lente on saadaval erinevas mõõdus. 

Tutvu lähemalt

3. Mooduldiivan Maya x kliendi kodu

Trendikas ümarate vormidega mooduldiivan Maya sobib kaunistama iga kodu ja on hea stiilinäide diivanite trendidest. Endale sobivad moodulid valides ja laia värvivalikuga tutvudes on sul võimalik ise otsustada, millisel moel Maya sulle kõige kasulikum ja meelepärasem saab olla.

Vaata lähemalt

4. Nurgadiivan Box x Lõvirahu kodu

Maitsekalt sisustatud Lõvirahu näidiskorter, mida kaunistab Furgneri nurgadiivan Box. Sisekujunduse autor Angelina Orula: „ Mind võlus diivan Box oma kuju, mugavuse, hea hinna ja kvaliteedi poolest.“

Sisekujundaja: @angelinaorula, foto: Rain Aduson @cityfoto.ee, arendaja: Astlanda Kinnisvara 

Vaata lähemalt

5. Mooduldiivan Paolo x Tanel & Lauren

TOP 1 diivan on Furgneris mooduldiivan Paolo, mis võlub oma mugavuse ja ajatu disaniga. Vali välja sobivad moodulid, kangas, värvitoon ja kujunda ise omale meelepärane diivan.

Foto: Mardo Männimägi

Vaata lähemalt

close

Wishlist