×

Hübsch – uus sisustusbränd, milles peitub rahulolu ja õnn

Hübsch –  uus sisustusbränd, milles peitub rahulolu ja õnn

Nüüd on Furgneri valikusse lisandunud Skandinaavia juhtiv sisustusbränd Hübsch, mille valikust leiate kauni mööbli igasse eluruumi.

Selle brändi lugu sai alguse 2010.aastal, kui kolm loomingulist hinge – Flemming Hussak, Jannie Krüger ja Daniel Henriksen otsustasid turule tuua mida erilist. Nende eesmärk ei olnud ainult mööbli tootmine, vaid soov tuua inimeste kodudesse killukest õnne ja rahulolu iga disainitud sisustustootega. 

Konsoollaud Norm

Põhjamaine võlu

Põhjamaades on minimalism ja funktsionaalsus olnud alati olulisel kohal, kuid Hübsch on suutnud luua sellest oma unikaalse lähenemise, ühendades erinevate ajastute trendid ja omadused, et luua eristuva disainiga tooteid. 

Tugitool Teddy

Jätkusuutlikkus ja kvaliteet südames

Hübsch usub, et kvaliteetne disain loob õnneliku kodu. Iga nende toote detail ja viimistlus peegeldab pühendumust ja kõrget kvaliteeti, mis ei piirdu ainult disainiga. Alates 2020.aastast on Hübsch oma loomingus kasutanud vaid FSC sertifitseeritud puitu ning on kogu oma tootmisprotsessi muutnud vastutustundlikuks. Nad tunnevad, et nende kohus on kaitsta planeeti, millel nad elavad ja töötavad. Seepärast on kogu nende toodang keskkonnsõbralik. 

Söögilaud Fjord 

Kummut Nobu

close

Wishlist