×

Intervjuu sisekujundaja Angelina Orulaga

Intervjuu sisekujundaja Angelina Orulaga

Vaata, kuidas Angelina kujundas Lõvirahu näidiskorteri

Kuidas sai sinust sisekujundaja?

Minu kujunemine ja saamine sisekujundajaks on olnud sujuv ja loomulik. Alustasin esimeste projektidega juba 10 aastat tagasi Astlanda kinnisvara arenduse osakonnas. Tegelesin seal muuhulgas siseviimistlusmaterjalide valimisega korteritesse ja uute kodude sisustamisega. Täielikult pühendusin sisekujundusele 4 aastat tagasi, kui läksin kooli disaini õppima, et oma teadmisi selles valdkonnas täiendada.

Kuidas leiad uusi sisustusideid?

Uusi ideid leian sageli just oma töö käigus, kui otsin parasjagu käsil olevasse projekti esemeid, materjale ja detaile. Lisaks on instagram ja pinterest suurepäraseks inspiratsiooniallikaks. 

Millest said inspiratsiooni Lõvirahu näidiskorteri kujundamisel? 

Lõvirahu näidiskorteri sisekujunduse idee hakkas minu peas keerlema juba varem, kui töötasin ühe teise Astlanda näidiskorteri kallal. Nii jätsingi uued mõtted ja põnevad detailid sobivat projekti ootama. Kui avanes võimalus sisustada Lõvirahu näidiskorter, siis saingi varasemalt idanema pandud ideed ka realiseerida. 

Tutvu Furgneri Box nurgadiivaniga e-poes

Tihtipeale saab minu sisukujunduse visioon alguse mõnest detailist, olgu selleks siis silmapaistev mööbliese, lühtervõi seinamaal, mille ümber hakkab tekkima lugu. Lõvirahu näidiskorteris oli selleks detailiks ribisein, mille järgi kujundasin ka kogu ülejäänud interjööri. Soovisin, et uue kodu lõpptulemus oleks hästi hubane ning seepärast sai sinna valitud ka beežid ja pruunid värvitoonid. 

Kas õige diivani leidmine oli keeruline?

Elutoa staariks valisin heleda kandilisema vormiga diivani, et see tõuseks esile tumeda ribiseina taustal ja sobituks vertikaalsete ribidega. Teadsin kohe, et Box diivan on Lõvirahu korterisse see õige, kuna olin seda juba varasemalt Furgneri salongis vaatamas ja proovimas käinud. Silma jäi see oma kuju, mugavuse, hea hinna ja kvaliteedi poolest. 

TUTVU FURGNERI BOX NURGADIIVAN

Olen Lõvirahu korteriga väga rahul ja tundub, et ka klientidele meeldib, kuna olen pidanud sarnast sisekujundust kliendi palvel lausa kordama.

Sisekujundaja Angelina Orula

Angelina töid ja tegemisi saab jälgida 

Instagramis: https://www.instagram.com/angelinaorula/

Facebookis: https://www.facebook.com/angelinaoruladesign/

Piltide autor on fotograaf Rain Aduson 

Arendaja Astlanda Kinnisvara

close

Wishlist