×

Kuidas kujundada õueala?

Kuidas kujundada õueala?

Puhkuse nautimiseks ei pea tingimata kuhugi minema. Vahel piisab ka sellest, kui kujundad omale mugava funktsionaalse terrassi või õueala, kus on mõnus lõõgastuda ja sõpradega aega veeta. Toome Teieni mõned ideed, millega sisustada, et saaksite suvisest ajast maksimumi võtta. Õueala sisustama hakates võiksid esmalt mõelda, kas kasutad seda pigem hommikukohvi joomiseks või soovid seal ka puhata ja hiliste õhtutundideni aega veeta?

Parim valik lõõgastumiseks

Puhkamiseks ja lõõgastumiseks on parim valik nurgadiivan, mis sobib hästi suuremale terrassile või õuealale. Näiteks La Forma Flaviina nurgadiivan on kujunenud meie klientide lemmikuks.

La Forma - Flaviina aiamööbli komplekt

Kui ruumi on vähem

Hea alternatiiv nurgadiivanile on kahe- või kolmekohalised diivanid, mis võtavad vähem ruumi. Erinevalt nurgadiivanist on üksikutest elementidest koosnevat aiamööbli komplekti lihtne ümber paigutada. La Forma Mareluz kolme-kohaline diivan on lisaks pilkupüüdvale välimusele ka väga mugav.

La Forma - Mareluz kolme-kohaline diivan

Mugav ja pilkupüüdev tugitool

Diivani juurde võid kombineerida ühe põneva disainiga tugitooli, mille disain ja värv võib erineda diivani omast.

La Forma - Geralda tugitool

La Forma - Wivina tool

Kuhu toetada suvised kokteilid?

Aiamööbli juurde võiks kuuluda ka abilaud või diivanilaud, kuhu toetada oma suviseid kokteile ja hoiustada teisi käepäraseid esemeid. Põnev alternatiiv on funktsionaalne käru, mis päästab lõpututest käikudest kööki ja on ka lihtsalt üks tore disainelement.

La Forma - Jenell diivanilaud Ø 52

La Forma - Felisa käru

Kiigu ja naudi

Mängulisust lisab õuealale ripp-tool, mis meeldib kindlasti ka lastele. Võid selle lisada näiteks keset aeda, kus kiikudes saad nautida lillede ilu ja juua tassikest kohvi. Meie klientide lemmikuks on saanud La Forma Ekaterina ripp-tool.

La Forma - Ekaterina ripp-tool

La Forma - Elianis ripp-tool raamiga

Ühel alal mitu tsooni

Kui ruumi on rohkem, siis võid oma õueala jaotada kaheks tsooniks. Näiteks söömise- ja puhkealaks. 

La Forma - Yanet köis-tool

Tõelise puhkuse tunde tekitab stiilne "leboala"

Pilkupüüdva, funktsionaalse ja tõeliselt mugava puhkeala võid kujundada Karupi või Norr11 õuemööbliga.

Norr11 - Lamamistool Storm Big Lounge

Karup - Sit and Sleep OUT™

Karup - Hippo OUT™ tool

Muuda õueala hubaseks

Oma õueala saad õdusamaks muuta ideaalselt tekstiilide abil. Vaip on selleks suurepärane disainelement, mis lisab juurde värvi ja kontrasti. Muidugi on see ka väga praktiline. Päevasel ajal kaitseb see jalgu põletavate terrassilaudade eest ja jahedatel õhtutel annab see jällegi soojema tunde. Vaiba valikul pööra tähelepanu, et see oleks mõeldud välitingimustes kasutamiseks. Mängulisust ja hubasust võid juurde lisada ka dekoratiivpatjade abil diivanil, toolil või tugitoolil.

La Forma - Rodhe vaip Ø 150

Pisut romatikat suveõhtutesse

Õhtusel aja loo aias meeleolu põneva valgusega. Kindlasti peaksid need olema ilmastikukindlad ja juhtmevabad nagu all pildil olevad La Forma valgustid. Nii on valgust lihtne ümber paigutada ja vajadusel saad need ka kaasa võtta. Meie kindel lemmik on La Forma Dialma väike latern.

La Forma - Dialma laualamp

La Forma - Dinesh laualamp

Peegeldus kodu siseruumidest

Õueala kujundamisel pööratakse tähelepanu ka sellele, et see oleks oma stiililt justkui kodu sisekujunduse peegeldus. Ilus näide sellest on meie kliendi kodu, kus on kasutatud Karupi jaapani stiilis mööblit nii siseruumides kui ka terrassil, mis koos moodustavad ühtse terviku. 

Mõnusat sisustamist,

Furgner

close

Wishlist