×

Kuidas sisustada uut kodu?

Kuidas sisustada uut kodu?

Uue kodu sisustamine on alati põnev väljakutse. Kodule annavad ilme ehk oma näo ja hubasuse nii oskuslikult sobitatud väikesed detailid kui ka mõni suurem fookuspunkt, näiteks mugav tugitool või diivan. Üksikasjalikult skandinaavia stiili eripärasid tunnetava lähnemisega on võimalik uut kodu sisustavate eestlaste elu oluliselt kergemaks ja põnevamaks muuta. Oluline on näha puude taga metsa, aga ka vastupidi.

Mis ikkagi teeb ühest kodust tõelise oma kodu? Kordumatu vaatepilt ja soe tunne, mida kusagil mujal ei näe. Selles osas on võrdselt olulised nii väikesed sisustusdetailid kui ka suuremad mööbliesemed, mis kõik selle omanikku vajalikul moel kõnetada suudavad.

 Millisesse ruumi mööblit vaja?

Valdavalt skandinaavia mööblit müüv Furgner on kodusisustajate jaoks piltlikult öeldes olemas igas ruumis ja nurgas. Nii magamistoas, elutoas, lastetoas, koridoris kui ka söögitoas. Nii eraldi kui ka kõigis korraga. Furgneri äratuntavaks stiiliks on puhaste joontega põhjamaine disain, ergonoomiline tootmine ja mõistlikud hinnad ilma kvaliteeti langetamata. Väärtustatakse lihtsuse võlu, funktsionaalsust ja koostööd, millest lähtudes soovitakse tuua kvaliteetset ja ilusat põhjamaist disainmööblit iga suuruse ja eelarvega koju.

La Forma - Ciselia baaripukk

Tenzo - Bridge Seinariiul 162

Lorena Canals - Almond Valley vaip

Muidugi püüab ilus mööbel kodus alati suurt tähelepanu, kuid kogenud dekoraator suudab ruumidele elu ja värskust juurde anda ka väiksemate sisustustoodete ehk aksessuaaride abil. Tervik sünnib sobivate detailide koosmõjul. Kodu ilma diivanita?

SKANDINAAVIA STIILIS MAGAMISTUBA

La Forma - Natuse voodipõhjaga voodi

Lorena Canals - Rose Tea vaip

Tenzo - SWITCH ÖÖKAPP

Tenzo - SWITCH KUMMUT

Frandsen - Champ lauavalgusti

PRAKTILINE LASTETUBA

Marckeric - Rudy kirjutuslaud

Woodman - Mia Riidekapp

La Forma - Einara kontoritool

Marckeric - REDONA sahtelvoodi 90X190

LORENA CANALS - Picone Ivory VAIP

Kodu ilma diivanita?

Iga kodusisustuse üks olulisemaid ja silmapaistvamaid mööbliesemeid on kahtlemata diivan, mis jääb nii omanikule kui ka tema külalistele aastateks mugavust pakkuma. Seepärast on diivani puhul lisaks kvaliteedile ja vastupidavusele ka äärmiselt oluline selle sobivus ülejäänud sisekujundusega. Furgneri omanimeline diivanite kollektsioon sündis soovist pakkuda klientidele pehmemööblit, mis oleks kvaliteetne, mugav, luksuslik ja kestaks aastaid.

Furgner - Villa diivan (Stella)

Furgner väärtustab kvaliteeti, suurepärast disaini, mugavust ja funktsionaalsust. Just neid samu väärtuseid kannab endas edasi ka Furgneri diivanite kollektsioon. Diivanite värvi- ja kangavalik on rikkalik ning saadaval on nii klassikalised kui ka nurgadiivanid, mis on sobilikud erineva suuruse ja sisekujundusega ruumidesse. 

Furgneri kõikide diivanitega saab tutvuda SIIN

Kodu sisustus: Furgneri e-poest

Pildid: @karrrlk

Kodu stilistika:

@dreamdaystuudio

Video:

@sinisilmfilms

close

Wishlist