×

Kuidas sisustaksid Sina oma kodu 2021.aastal?

Kuidas sisustaksid Sina oma kodu 2021.aastal?

Kuidas sisustaksid Sina oma kodu 2021.aastal? Oma kodu sisustamisel võid lähtuda sellest, mis sulle kõige enam meeldib, sest moes on erinevate sisekujundusstiilide miksimine ja kindlaid reegleid selleks seatud ei ole. Meeles võiks pidada kuldreeglit „vähem on rohkem“ ja seda, et kodu peab olema eelkõige sinu moodi, kus tunned ennast hästi! Siinkohal soovimegi Teid inspireerida meie klientide ilusate kodudega, kus on kasutatud Furgneri mööblit.

#KLIENDIKODU

2021.aasta ühed trendikamad värvitoonid sisekujunduses on hall ja kollane. Furgneri kliendi Kadri kodu on suurepärane stiilinäide sellest, kuidas need kaks värvikombinatsiooni omavahel hästi kokku sobivad ja teineteist ka tasakaalustavad. Teleka alla on Kadri valinud Woodman Avon kummuti, mille pilkupüüdev disain ja  värvilahendus sulanduvad hästi kokku Furgnerist ostetud Rowico Siena sametist söögilaua toolitega. Koos moodustavad nad perfektse kombo ja seovad avatud elutoa ühtseks tervikuks! Kui sisekujunduse põhivärvid on pigem tagasihoidlikud, siis Kadri on valinud oma koju kollase diivani, mis lisab särtsu ja muudab meeleolu positiivseks ka kõige hallimal argipäeval.

TOOTED:

Kummut: WOODMAN - AVON KUMMUT (5 ERINEVAT MUDELIT) , hind: 467€

Toolid:  ROWICO - SIENA TOOL SAMET, hind: 139€

#KLIENDIKODU 

Must värv hiilib interjööri ka sel aastal ja eriti efektselt mõjub see heledas sisekujunduses üksikute detailidena. Seda peegeldub ka Furgneri kliendi Janeli kodus, kus iga detail on viimseni läbimõeldud. Omavahel on kooskõlas musta värvi söögilaua toolid, diivanilaud, dekoratiivpadjad ja laevalgustid. Furgnerist pärit Sotto Luce laevalgustid annavad sisekujundusele ilusa kontrasti ja mõjuvad efektselt!  PS! Valgusti pole juba ammu üksnes praktiline sisustuselement, vaid võib olla ka sisekujunduse tõeliseks pärliks.

TOOTED:

Laevalgusti söögilaua kohal: SOTTO LUCE - MIKA ELEMENTARY L 2/S LAELAMP MUST, hind: 234€

Laevalgusti diivani kohal: SOTTO LUCE - MIKA ELEMENTARY S 3/S LAELAMP MUST, hind 259€

#KLIENDIKODU

Looduslikud materjalid moes ja puidust mööbli võidukäik jätkub ka 2021.aastal! Klient on valinud oma elutuppa stiilse Woodman Mora Tv-aluse, mille muudavad isikupäraseks tumedaks värvitud jalad ja ustele prinditud eriline geomeetriline muster. Lisaks võib TV-alusel tõsta esile rohelised taimed ja aksessuaarid, mis annavad kodu üldmuljele palju juurde.

TOODE:

TV-alus: WOODMAN – MORA TV ALUS , hind: 459€

#KLIENDIKODU

Valget värvi mööbel mõjub eriti efektselt tumedal või mustrilisel taustal. Skandinaavia stiilis kliendi Kodu kaunistab Skandica Harmoni kummut, mille disaini muudavad eriti efektseks väikesed kuldsed detailid. Lihtsuses peitub ilu! 

TOODE:

Kummut: SKANDICA - HARMONI KUMMUT, hind: 552€

#KLIENDIKODU

Samet, mahedad pastelsed toonid, geomeetrilised mustrid ja puidust detailid – need on märksõnad, mis iseloomustavad  Furgneri kliendi kodu ja selle hooaja sisekujunduse trende.  Furgnerist ostetud Linie Design Freya käsitöövaip loob koduse õhkkonna, tõstab esile diivani ja seob omavahel ühtseks kogu sisekujunduse! 

TOODE:

Vaip: LINIE DESIGN – FREYA VAIP , hind: 372€

#KLIENDIKODU

Lapse tuba sisustades püüame lähtuda sellest, et see oleks võimalikult funktsionaalne ja sisustuselemendid kergesti hooldatavad. Furgneri klient on valinud oma lapse magamistuppa naturaalsest villast masinpestava Lorena Canalsi Rose tea vaiba, millel kuju muudab toa ka avaramaks.

TOODE:

Vaip: LORENA CANALS - ROSE TEA VAIP , hind: 245€

close

Wishlist