×

Kuidas valmistuda kohtumiseks sisekujundajaga

Kuidas valmistuda kohtumiseks sisekujundajaga

Üha levinum on kodu sisustamisel kasutada professionaalse sisekujundaja abi. Parima tulemuse annab koostöö sisekujundajaga just siis, kui kujundaja poole pöördujal on enda jaoks mõned asjad läbi mõeldud ning ette valmistatud.

1. Ruumiplaan/joonis/põrandaplaan/elektriplaan koos mõõtudega. See annab koheselt reaalse pildi, millist mööblit ja milliste mõõtudega tasub pakkuda. Nii saab mängida läbi kohe erinevad kompleksed paigutused ja määrata ära ka valgustid/valgustuse võimalused.

2. Esialgne nägemus soovitavast stiilist. Lihtsamalt öeldes - kas meeldiks pigem klassika või modernne stiil, hele või tume,  kontrast, värvid. Seda kõike on võimalik arutada ka esmakohtumisel, kuid esialgsed meeldivused ja soovid jätavad rohkem aega konkreetse stiiliga "mängimiseks".

3. Alati tuleb kasuks, kui kliendil on kaasas pildimaterjal või näiteid soovitud tulemusest (nt. Pinterestist). Nii on jõudmine ühisele nägemusele kiirem tulema.

4. Hea on kohe alguses panna paika ka eelarve piirid, et sisekujundaja koostatud nägemus vastaks reaalsetele võimalustele.

5. Kui on soov sobitada uut mööblit vanaga, siis tulevad kasuks pildid olemasolevast mööblist. Nii saab uue ja vana klappima panemisel kõige realistlikuma pildi ning parima tulemuse. Sama kehtib ka olemasolevasse koju uue mööbli soetamisel - pildid praegusest interjöörist on sellisel juhul kulla hinnaga.

6. Mida varem see info sisekujundajale ette saata, seda suurem on tehtud eeltöö maht, millega sisekujundaja saab kohtumisele tulla ning juba konkreetselt teie soovidele vastavaid lahendusi pakkuda.

close

Wishlist