×

Laureni elutoa värskendus

Laureni elutoa värskendus

Meil käis salongis külas Lauren Padar, kes plaanib sügisel oma elutuba värskendada. Tutvustasime talle meie kodumaiseid diivaneid ja ilusat kangavalikut.

Laureni soov oli leida diivan, mis oleks piisavalt ruumikas, et kogu pere saaks mugavalt aega veeta ning sobituks ideaalselt tema sisekujundusega. 

Kuna Lauren oli e-poes juba eeltöö ära teinud ja välja valinud 3 diivanit, mis vastaksid tema ootustele, siis alustasime meie kõige uuemast diivanist Knoxist, mis on madal, suure istumissügavusega ning mille ümarad vormid lisavad igale ruumile pehmust ja elegantsi. 

Saadaval erinevas mõõdus. Värvi-ja kangavalik on rikkalik. Valmib käsitööna Eestis ja omab FSC sertifikaati. 

Diivan Knox

Seejärel tutvustasime talle meie üht populaarseimat diivanit Boxi, mis on vastupandamatult mõnulema kutsuv, olles ühteaegu stiilselt kandiline ja õdusalt pehme

Saadaval erinevas mõõdus. Värvi-ja kangavalik on rikkalik. Valmib käsitööna Eestis ja omab FSC sertifikaati. erineva kuju ja mõõduga. Värvi-ja kangavalik on rikkalik.

Diivan Box

Võtsime istet ka meie kõige pehmemal ja mõnusamal diivanil Clay-l, mis võitis Laureni südame oma mugavuse ja luksusliku välimusega, kuid kuna Clay ei ole nurgadiivan, siis jäid tema valikuteks Box ja Knox.

Saadaval erinevas mõõdus. Värvi-ja kangavalik on rikkalik. Valmib käsitööna Eestis ja omab FSC sertifikaati. erineva kuju ja mõõduga. Värvi-ja kangavalik on rikkalik.

Diivan Clay

Kui diivanid olid proovitud, siis tutvusime meie laia kangavalikuga. Lauren soovis heleda värvitooniga diivanit, kuid kuna kodus on väikesed lapsed, siis oluline tegur valiku juures oli hooldus. Leidsime koos sobiva kanga, mis on mustust hülgav ja mida on lihtne vee ning lapiga puhastada.

Ootame põnevusega, kuidas uus diivan tema elutoas hakkab välja nägema :).

_

Kõik Furgneri diivanid valmivad käsitööna Eestis ja omavad FSC sertifikaati. Keskmine tarneaeg: 4-6 nädalat. Tule proovi diivaneid salongis: Sakala 7 ja tutvu rikkaliku kangavalikuga.

Furgneri diivanid

close

Wishlist