×

Merlin Miido (@Homeinestonia ): „Söögilaua toolid peaksid tekitama kindlustunde.

Merlin Miido (@Homeinestonia ): „Söögilaua toolid peaksid tekitama kindlustunde.

Kodukujundaja Merlin Miido (@homeinestonia): 

„Söögituba peaks olema hubane ja mugav, kus on mõnus pere ja sõpradega koos aega veeta. Oma söögituba kujundades pidasin silmas, et oleks ruumi istumiseks, jala üle põlve tõstmiseks ja laua tagant ära liikumiseks. Muidugi oli mugavuse kõrval oluline ka söögitoa sisekujundus, sest ruumis, kus on kõik visuaalselt paigas ja tasakaalus, on kõigil hea ja tore olla.“

Kuidas mina valisin söögilaua toole...

Silmailu ja mugavust pakuvad söögitoas toolid. Mulle meeldivad toolid, mis on vastupidavad, massiivsed ja tekitavad istujas kindlustunde, et õhtusöögi ajal ei tekiks pidev vajadus asendit vahetada.

La Forma Runnie söögilaua tool 

Kui olin valimas oma söögituppa uusi toole, lähtusin kolmest olulisest tegurit: suurus, materjal ja disain. Minu väljavalituteks said La Forma Runnie ümarate ja konkreetsete joontega söögilaua toolid, mis oma disainilt on minimalistlikud ja skandinaaviapärased. Nende toolide istumispadi on piisavalt lai, et ka suuremat sorti meesterahvad mahuvad mugavalt istuma. 

La Forma Runnie söögilaua tool

Lisadväärtuse annavad käetoed, mida ma uute toolide puhul väga otsisin. Kuna eelmised toolid on olnud plastikust või puidust, siis uued pidid olema kindlasti pehmed ja tekstiilist. 

Värvitooni valikul lähtusin praktilisusest ja seepärast otsustasin ajatu tumeda kasuks, mis sobib kõigega. See annab mulle võimaluse ka tulevikus söögitoas julgemaid ümberkorraldusi teha nii, et toole välja vahetama ei pea. Lisaks praktilisele tumedale värvile on La Forma Runnie söögilaua toole saadaval ka teistes trendikates värvitoonides.

La Forma Runnie toolid, erinevad värvitoonid

Lõpetuseks, kodu tuleks kujundada nii, et see tekitaks sinus hea tunde. Mulle meeldib end ümbritseda rõõmu ja õnnetundega, mida pakuvad mulle minu lähedased inimesed kui ka sisustustooted, mida oma koju toon.

Kodukujundaja Merlin Miido

@homeinestonia

close

Wishlist