×

Sügisesed diivanitrendid - säästa loodust ja disaini ise

Sügisesed diivanitrendid - säästa loodust ja disaini ise

Diivanimaailm on pidevas muutumises, kajastades nii disainimaailma trende kui ka kodusisustajate kasvavaid ootusi.

2023. aasta sügis on endaga kaasa toonud uusi vaatenurki diivanite kujunduses, kangastes ja värvides. Kasvujoonel on igatsus unikaalsema ja personaliseerituma mööbli järele ning üha enam väärtustatakse ka diivanite jätkusuutlikkust ja elavat värvipaletti.

Diivanimaailma trendid

Selle hooaja diivanitrendide ühiseks nimetajaks on loomulik elegants ja lihtne skandinaavialik stiil. Domineerivad mahedad, neutraalsed ja looduslähedased toonid, nagu heledad beežid, roostekarva pruunid, erinevad rohelised ja sinised varjundid. Heledad värvitoonid on muutunud eriti populaarseks, sest loovad interjööris avara ja rahuliku atmosfääri. Ka valget värvi ei kardeta enam kasutada, tänu uutele kergesti puhastatavatele kangastele.

Foto: Erika Lilleleht

Diivan Knox

Pane kokku oma ideaalne kaaslane

Erilisuse ja unikaalsuse otsingul pööravad tarbijad aina enam tähelepanu kohandatavatele lahendustele. Furgneri diivanite valikus leidub midagi igale maitsele – alates stiilsetest nurgadiivanitest kuni funktsionaalsete diivanvooditeni. 

Foto: Mardo Männimägi

Mooduldiivan Paolo

Igal kliendil on võimalus diivanit personaliseerida. Kuna üha enam otsitakse mööblit, mis peegeldab inimeste isiklikku stiili ja vajadusi, saab Furgneri tootevalikust kokku panna mudeli, kuju, mõõdu, värvi, kangatüübi ja jalad, mis sobivad täiuslikult just uue diivaniomaniku maitse ja elustiiliga. Toodete valmimisaeg on 4-6 nädalat ning karkassile kehtib ka 5-aastane garantii. Peagi leiab meie tootevalikust ka erilise, Eesti disaineri loominguna valminud diivani.

Jätkusuutlik diivanibränd

Jätkusuutlikkus on disainimaailmas tänaseks kesksel kohal. Furgner pöörab keskkonnasäästlikkusele erilist tähelepanu, kasutades enamus diivanite tootmisel FSC-sertifitseeritud puitu. Sertifikaat keskendub metsade jätkusuutlikule majandamisele ja puidu päritolu tagamisele - seega kannab jätkusuutliku brändi toodete eelistamine endas nii keskkonna kui ka looduse väärtustamist.

Foto: Mardo Männimägi 

Selleks, et leida või kujundada omale "see õige" diivan, tasub külastada Furgneri sisustussalongi: Sakala 7, kus pakuvad meie kogemustega müügiesindajad professionaalset nõu. Koha peal on võimalik ka kangastega tutvuda, neid tunnetada, diivanit ise proovida ja selle istumismugavuses veenduda. 

Teksti autor: Liisbet Estra
close

Wishlist