×

Two Factors: Kodu sisustades võiks alustada üldise visiooni loomisest

Two Factors: Kodu sisustades võiks alustada üldise visiooni loomisest

Meil on hea meel tutvustada andekat Two Factorsit, kelle professionaalse meeskonna käe all valmivad kaunid kodud ja avalikud ruumid.

Kuidas sündis Two Factors?

Two Factors sündis ideest luua komplektteenus - sisearhitektuursest projektist "võtmed kätte" sisustusprojektini ehk meie toode on meie disainlahendus, mida omal käel ellu viime. Selline lähenemine annab meile võimaluse realiseerida meie loodud visiooni parimal võimalikul moel ja samal ajal hoida silma peal kvaliteedil.

Kuidas iseloomustaksite oma stiili või käekirja?

Meie stiil ja käekiri on ajas muutuv. Oleme innovaatilised ja liigume ajas toimuvate muudatustega kaasa. Projektid on omanäolised, kuna lähtume kliendi antud sisendist ja säilitame või toome sisse kliendi enda karakterit. Üldiselt hoiame stiilipuhast joont, kuid on ka projekte, kus on lubatud üle võlli natuke ka "hullu" panna. Naudime neid hetki ja võimalusi.

Sisekujundus: Two Factors

Foto: Sadu Triste Juurikas ( @sadu_photo )

Diivanilaud Cep

Kui klient pöördub teie poole sooviga sisustada kodu, siis kuidas see protsess välja näeb?

Esmalt toimub sisendi võtmine kliendi käest. Seejärel teeme üldise visionboard'i ja kooskõlastame kliendiga suuna, mille suunas liikuma hakkame. Edasi toimub meil kogu tiimiga koosloomisprotsess - projekteerime, spetsifitseerime, teeme 3D mudelid, leiame sobiva sisustuse, mitmete vahekohtumiste järel esitleme kliendile lõpus tervikprojekti ning liigume edasi "võtmed kätte" etappi, kus toimub kogu projekti eelarvestamine, logistika ja paigaldustööde organiseerimine ning kõige lõpus käib objektilt üle meie dekohaldjas, kes paneb iga kodu särama, kui aus olla, siis ka lõhnama. Selliselt projekti kulgemine annab võimaluse kliendil tegeleda kõige muuga, mis on talle loomuomasem ja otstarbekam. Seni on kõik komplektteenust tellinud kliendid meiega väga rahule jäänud. Me ise leiame, et siin on mängus usaldus. Kui klient meid usaldab, saame meie loovalt oma tööd teha. 

Sisekujundus: Two Factors

Foto: Sadu Triste Juurikas ( @sadu_photo )

Söögilaua toolid Ciselia 

Mis on teie arvates kodu sisustades eriti oluline ja millest võiks üldse alustada? 

Alustada võiks üldise visiooni loomisega. Panna see näiteks pildikollaažina paika ja olenemata sellest, millises järjekorras sisustust tellida, siis võiks alati järgida esmast visiooni. See hoiab ära ka emotsiooniostud, mis võivad mööda sisustuspoode ilusaid asju nähes ette tulla. 

Millised on teie arvates käesoleva aasta peamised sisustustrendid ja kas leidub mõni uus suund, mis mujal maailmas on eriti populaarne, aga eesti inimene pole veel sellega kohanenud?

Tundub, et maailmas on trendikad hetkel stiilid, mis rõhutavad looduslähedust, taaskasutust, jätkusuutlikkust ja pehmust, mida inimesed enda ellu vajavad vastukaaluks sellele, mis ühiskonnas üleüldiselt toimub. Eestlane siiski tahab turvalisi ja rahulikke valikuid, ameerikalikku mängulisust ja eklektikat pigem välditakse.



Mida te pikaajalises koostöös Furgneriga enim hindate?

Hindame kiiret kliendisuhtlust, kaasamõtlemist ja head sisustuse valikut. Aga kindlasti ka koostööd üleüldiselt, toetades ja mõistes teineteist läbi tööprotsesside.

Sisearhitektuuribüroo Two Factors

Kodulehekülg: https://www.twofactors.ee

 

close

Wishlist