×

Võluvad diivanvoodid jaapanipäraselt Karupilt

Võluvad diivanvoodid jaapanipäraselt Karupilt

Diivanvoodi on hea lahendus suvekodu, väiksema ruumi või teismelise toa jaoks. Seoses saabuva suve ja suvilamööbli valimisega on eriliselt esile tõusnud just selle ainuõige, suvilasse sobiva diivanvoodi leidmine. Nii pühendame selle postituse suvilamööbli ja õige diivanvoodi valimisele.

Minimalistlikud kahekohalised diivanvoodid looduslähedasse suvilasse

Karupi diivanvoodid Roots, Shin Sano ja Chico sobivad maakodusse, mis on loodud loodusega kooskõlas, olgu selleks siis naturaalsete materjalidega viimistletud moodulmaja või hoopis maalähedane palkmaja. Rest-raamiga ja futon-madratsiga diivanvoodid Roots ja Shin Sano on mugavad, funktsionaalsed ja omanäolised. Diivanvoodi Chico on tõeline seltskonnahing, mahutades istuma-magama kuni 8 inimest.

140 cm laiune diivanvoodi Roots muutub paari lihtsa liigutusega lamamistooliks või kaheinimesevoodiks. Tänu erinevatele võimalustele sobib Roots muutuva maitsega aktiivsele inimesele. Roots diivanvoodi on saadaval ka ühekohalisena ehk 90 cm laiusena.

Diivanvoodi Roots

140 cm laiusest Shin Sano diivanvoodist saab hetkega minimalistlik kaheinimesevoodi, millele lisavad mugavust peatoed. Komplekti kuuluvad ka mõnusad padjad. Shin Sano madrats on Rootsi madratsist pisut paksem. Diivanina on Shin Sano Rootsist veidi madalam ja loob lummava Feng Shui atmosfääri.

Shin Sano diivanvoodi

Ainulaadne mattidest ja madratsitest koosnev diivanvoodi Chico on geniaalselt lihtne ja sobib suurepäraselt suvilasse, kus käib tihti külalisi. Kaks tatami-matti, kaks futon-madratsit ja neli mugavat patja saab seada neljakohaliseks diivaniks, kaheksakohaliseks nurgadiivaniks, kuni kaheksaks magamiskohaks või samaaegselt diivaniks ja 160 cm laiuseks kaheinimesevoodiks.

Chico diivanvoodi

Roots on saadaval musta, valge ja naturaalse viimistlusega ning Shin Sano musta ja naturaalse viimistlusega. Nii Roots, Shin Sano kui ka Chico diivanvoodid on saadaval arvukates värvitoonides.

Funktsionaalsed diivanvoodid villa-tüüpi suvekoju

Karupi diivanvoodid Beat ja Bebop sobivad õhulisse lossi-tüüpi suvilasse, villalikku häärberisse või valgusküllasesse uueaegsesse suvekoju. Nagu nimigi ütleb, on Beat ja Bebop justkui kuju saanud muusika, millel unistada, lugeda või lesida.

Diivanvoodi Beat on sirgete jalgadega õhuline diivanvoodi. Kui mõlemad käetoed on tõstetud, sobib Beat istumiseks kui pesalaadne kahekohaline diivan. Kui vaid üks käetugi on tõstetud, saab Beatist lesimisvoodi, millel saab end mõnusalt pikaks sirutada ja tukastada. Kui mõlemad käetoed langetada, muutub Beat ainulaadseks ühekohaliseks voodiks, mille mugavale futon-madratsile saab aseme teha.

Beat diivanvoodi

Ka diivanvoodi Bebop on kolm-ühes diivanvoodi, mis sarnaneb Beatile, kuid on mängulisema üldilmega tänu 45-kraadise nurga all olevatele jalgadele. Bebop on veidi madalam ja pikem kui Beat. Sarnaselt Beatiga mahutab Bebop kaks istujat ja ühe magaja.

Bebop diivanvoodi

Mõlemad diivanvoodid on saadaval musta, valge ja naturaalse viimistlusega ning arvukates värvitoonides.

Igasse maakodusse sobivad praktilised diivanvoodid

Tagasihoidlik, kuid täiuslik Fresh on modernne diivanvoodi, mis lausa kutsub istuma. See on vastupidavast männist valmistatud praktiline diivanvoodi suvekoju. Freshil on mugavad rattad, mis lihtsustavad selle liigutamist, ja langetatav seljatugi, mis muudab selle mõnusaks 140 cm laiuseks kaheinimesevoodiks.

Diivanvoodi Fresh

Retrohõnguline diivanvoodi Indie sobib ideaalselt nii vastvalminud suvemajja kui ka nõukogudeaegsesse suvilasse. Lisaks kelmikale disainile on Indie tõeliselt mugav ja tugev kahekohaline diivanvoodi. Ka Indie liigub sarnaselt Freshile ratastel ning on valmisatud männipuidust – vastupidav ja kerge.

Indie diivanvoodi

Diivanvoodi Poetry muudavad omanäoliseks nahast valmisatud käetoed. Vaevumärgatavad käetoed annavad Poetryle diivaniliku ilme, kuid võimaldavad diivani ühe liigutusega avaraks 130 cm laiuseks kaheinimesevoodiks muuta. Poetry sobib erinevatesse ruumidesse ja on nutikas vaheldus tavapärase disainiga diivanitele.

Diivanvoodi Poetry

KARUP on Skandinaavia elustiilist ja Jaapani funktsionaalsusest inspireeritud Taani mööblitootja. Lisaks omapärasele ja funktsionaalsele suvilamööblile pakub KARUP ka laia valikut välimööblit.

close

Wishlist