×

Mõnus söögilaud ja mugavad toolid toovad pere kokku

Mõnus söögilaud ja mugavad toolid toovad pere kokku

Kui köök on kodu süda, siis söögilaud on kindlasti köögi süda – koht, kus saab kokku pere ja kuhu kutsuda sõbrad. Selle ümber veedetakse lisaks söögikordadele veel niisamagi palju aega, et saaks mõnusalt jutustada ning end hästi tunda. Seepärast on valikut tehes oluline leida söögilaud ja toolid, mis oleksid vastupidavad ning ajatud.

Söögilaua valid pikaks ajaks

Nagu iga suurema mööbliesemega tuleb söögilauda soetades meeles pidada, et see jääb sinu kodu kaunistama mitmeteks aastateks. Tegelikult on valikut tehes lausa kohustuslik veenduda, et lahendus oleks vastupidav. Enamikes kodudes veedetakse söögilaua taga väga palju aega, seega kulutatakse seda kiiremini kui mõnd teist mööblieset. Siinkohal ongi oluline kvaliteet, sest korralik laud on selline, mis peab kodus vastu umbes 10 aastat.

Kuju peab ruumiga sobima

Tuppa, kus ruumi ülearu pole, sobib tavaliselt kõige paremini ümmargune laud. See aitab tavaliselt kasutamata jäävad nurgad praktiliseks teha. Kui laua jaoks on aga näiteks eraldi tuba, peaks kindlasti arvestama ka selle kujuga. Piklikkusse ruumi pole hea paigutada väikest ümmargust lauda või suurde ruudukujulisse tuppa näiteks piklikku lauda jättes pool sellest tühjaks.

Woodman Blanco söögilaud ja Cee toolid moodustavad kauni ümmarguse komplekti.

Kleebi teibiga laud enne ostu põrandale

See nipp on tegelikult kasulik ükskõik millist mööblieset sa soetama hakkad. Mõõda põrandale söögilaua suurus ja kleebi see maalriteibiga kiirelt maha. Nii saad väga lihtsalt ülevaate, millise suurusega uus laud tegelikult on ning kuidas sinu praeguse sisustusega kokku sobib.

Pikendatav Temahome Apex söögilaud muudab vastavalt vajadusele oma suurust.

Kaalu komplekte

Ühest sarjast söögilaud ja toolid toovad tuppa veidi rahu. See on hea valik, kui lähedal asuvad mööbliesemed on juba silmapaistvad või on plaanis midagi põnevat neile lisada. Kuid pea meeles, et söögilaua komplektid ei tähenda juba ammu lihtsalt ühte värvi ja materjalist lauda ning toole vaid kaunilt sobituvaid detaile, mis võivad esineda mitmetes vormides.

Põneva komplekti saad näiteks Rowico Vienna lauast ja Aston nahksetest toolidest.

Lisa veidi vürtsi

Kui muu mööbel on pigem tagasihoidlik, võib söögilaud ja toolid olla suurepärane võimalus kodus iseloomu näidata. Kes on öelnud, et kõik toolid peavad laua taga sama värvi, samast materjalist või sama kujuga olema. Katseta erinevaid tekstuure ja tekstiile, et leida oma koju enda järgi sisustus.

Kombineeri erinevaid vorme näiteks Custom Form Wilton Box tooliga.

close

Wishlist